Dutch Foundation for Ladakhi Nuns

ter ondersteuning van tibetaans-boeddhistische nonnen in Ladakh, India

header

De DFLN beschikt over de ANBI-status. Dit houdt in dat DFLN als erkend goed doel geen belasting betaalt over uw gift. Dat betekent eveneens dat uw gift aftrekbaar is van uw eigen inkomstenbelasting, als u de drempel van 1 % van uw belastbaar inkomen aan giften overstijgt.

Manieren waarop u kunt doneren:

 • Doorlopende machtiging
  Op deze manier ondersteunt u effectief en structureel onze activiteiten en hoeft u niet na te denken of u uw donatie wel heeft overgemaakt. Kies voor een machtiging per maand, kwartaal of jaar.
 • Eenmalige schenking
  Een eenmalige gift stellen wij natuurlijk ook zeer op prijs. U kunt een donatie overmaken naar de Triodos bank, IBAN: NL60TRIO0390100560 ten name van de DFLN in Briltil. Wilt u bij uw overschrijving uw naam en adres vermelden? Graag horen we van u voor welk doel uw gift is bestemd.
 • ANBI
  Met uw incidentele of periodieke giften levert u een zeer welkome bijdrage aan ons werk voor de nonnen in Ladakh, maar u kunt via een schenkingsakte voor een periode van minimaal vijf jaar een bijna dubbel zo hoog bedrag schenken zonder dat u meer betaalt. Dat komt omdat vanaf 1 januari 2014 het hele bedrag, ongeacht de drempel van 1% van het belastbaar inkomen, met een contractuele schenking voor vijf jaar , direct fiscaal aftrekbaar wordt. Hiervoor is geen akte bij de notaris meer nodig.Er is door de fiscus een standaardovereenkomst opgesteld.
  Download de PDF Standaardovereenkomst
 • Het accent van de sponsoring ligt op educatie van meisjes, die opgeleid worden vanuit een boeddhistisch nonnenklooster. Op 18jarige leeftijd beslissen zij of ze echt non willen worden. Ook als ze dan besluiten geen non meet te zijn, dan heeft uw bijdrage toch veel zin gehad want investeren in een meisje is een investering in een hele generatie. Daarnaast ondersteunen wij daarmee de positie van nonnen in Ladakh door educatie en emancipatie en voorzien in eigen levensonderhoud.

 • Nalatenschap
  Door DFLN in uw nalatenschapschenking te begunstigen, helpt u ons onze activiteiten voor de nonnen van Ladakh in de toekomst voort te kunnen zetten. Belangrijk is dat u uw wensen vastlegt in een testament dat u door een notaris dient te laten opmaken. Alleen dan zijn uw wensen rechtsgeldig. Uw nalatenschap komt geheel ten goede aan DFLN omdat wij als Goede Doelen organisatie geen successierechten hoeven te betalen.
  Twee gebruikelijke manieren zijn
  • Erfstelling: U schenkt uw gehele nalatenschap of een gedeelte daarvan in de vorm van een bepaald percentage aan DFLN.
  • Een legaat: U begunstigt DFLN met een specifiek bedrag of specifiek bezit.

Heeft u iets te vieren? Denk eens aan DFLN

Organiseert u binnenkort een feest zoals een jubileum, verjaardag of bruiloft en draagt u DFLN een warm hart toe? Dan hebben wij een suggestie: als cadeau kunt u een bijdrage vragen voor de nonnen van Ladakh.

Als u vragen hebt, of ons wilt uitnodigen voor een lezing met powerpoint of film, bent u van harte uit om contact met ons op te nemen.

FaLang translation system by Faboba

Onze vertalers Nicolai en Reena, lees meer...

We hebben 241 gasten online

Uw Internet Explorer versie is verouderd.

Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

Upgrade uw browser naar de laatste versie of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome