Dutch Foundation for Ladakhi Nuns

ter ondersteuning van tibetaans-boeddhistische nonnen in Ladakh, India

header

Uitgelicht!

Om de zoveel maanden ontvangen we een brief uit Thailand met daarin het bedrag van 100 Baht, ter ondersteuning van de nonnen in Ladakh. Het komt van Dhium, hij of zij stuurt ons dat bedrag nu al anderhalf jaar. Het is bedoeld voor de 'moeders van de aarde'. maar ook voor alle levende wezens, inclusief zijn/haar ouders, familie etc.

We weten niet waar we dit geld kunnen omwisselen, maar nemen het mee naar Ladakh, dan kan het op de offerschaal van de nonnen in hun tempel worden gelegd en dan wordt deze gever vanzelf in de gebed van de nonnen meegenomen.

In 2014 bereikte ons het bericht dat iemand voor haar verjaardag aan alle genodigden liet weten dat ze liever een donatie aan een groep oudere nonnen in nyerma gaf dan zelf cadeaus te krijgen. Haar zestigste verjaarsfeest leverde het mooie bedrag van € 600,00 op!

Een mooi idee dat zeker de aandacht verdient op onze website.

Viert u ook een bijzondere verjaardag en wilt u uw cadeau aan een groep nonnen schenken? Neem dan contact op met onze sponsor coördinator, Ingrid Foeken

 

image002

De stichting Educare ondersteunt een aantal opleidingen van Boeddhistische nonnen in Ladakh.

De Dutch Foundation for Ladakhi Nuns zet zich al jarenlang in voor de verbetering van het welzijn van de nonnen in Ladakh. We zijn heel blij dat er ook initiatieven worden genomen die bij ons werk aansluiten, zoals uit het onderstaande verslag van Giny ten Brummelhuis blijkt. Namens de Nyerma nonnen bedankt Nanda, Ans en Salon Humanitas!

FaLang translation system by Faboba

Onze vertalers Nicolai en Reena, lees meer...

We hebben 281 gasten online

Uw Internet Explorer versie is verouderd.

Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

Upgrade uw browser naar de laatste versie of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome