Dutch Foundation for Ladakhi Nuns

ter ondersteuning van tibetaans-boeddhistische nonnen in Ladakh, India

header

Secretariaat
Bangkokdreef 207
3564SM Utrecht
Nederland | Contact

Klooster LNA

...een sponsor.

thupstan dolkar ully Thupstan Dolkar Ully, 1986

Thupstan Dolkar Ully studeert in het Yamyang Choeling klooster in Dharamsala. Ze wil Geshe-ma worden en heeft nog 7 jaar te gaan. Ze heeft € 300,00 per jaar voor haar studie nodig.

 


choskyal Choskyal, 1984

Choskyal komt uit Matho. Ze studeert aan het Sakya College voor nonnen in Deradun, voor Geshe-ma. Ze zit in haar derde jaar van de 9-jarige opleiding. Ze heeft € 300,00 per jaar voor haar studie nodig.

 


nawang tsetso Nawang Tsetso, 1990

Nawang Tsetso studeert in Deradun om Geshe-ma te worden. Ze heeft daarvoor € 300,00 nodig. Ze komt uit Matho. Ze woonde aanvankelijk in Temisgang, volgde daar een basis opleiding en werd een Sakya student in 1999. Haar hobby's zijn: gedichten schrijven in het Tibetaans en lezen van boeken.


U kunt een non ondersteunen door contact op te nemen met onze sponsor coördinator Ingrid Foeken. U kunt het toegezegde bedrag overmaken op onze bankrekening o.v.v. naam van de non, klooster en periode. Wij zorgen ervoor dat uw bijdrage twee keer per jaar naar het betreffende klooster wordt overgemaakt.

Triodos Bank
IBAN: NL60TRIO0390100560
BIC: TRIONL2U
DFLN in Briltil

...een sponsor.

thupstan zangmo Thupstan Zangmo, 1996

Thupstan Zangmo komt van Temisgang. Ze was aanwezig bij de Kalachakra lessen van de Dalai lama in Ladakh in 2014. Ze studeert in de tiende klas van het Central Institute for Buddhist Studies. Ze werd op 8 augustus tot non gewijd door de Rinpoche van Rizong.

 


thubstan dolkar Thupstan Dolkar, 1998

Thupstan Dolkar komt uit Shara. Ze doet haar examens voor de tiende klas in Stok. Ze wil graag maatschappelijk werker worden.

 


jigmet lazes Jigmet Lazes

Jigmet Lazes studeert aan het CIBS. Ze wil de volledige amchi- opleiding afmaken (Tibetaanse arts). Ze is aangenomen voor deze opleiding bij het Central Institute for Buddhist Studies. Ze heeft de studie aan de Lambdon school afgesloten.

 


stanzin youdon Stanzin Youdon, 1998

Stanzin Youdon komt uit Zangskar. Ze studeert filosofie in Dharamsala.

 


kalzang dolkar Kalzang Dolkar, 1988

Kalzang Dolkar komt uit Nubra. Ze studeert in Dharamsala in het Yamyang Choeling klooster om Geshe-ma te worden. Ze startte in 2007.

 


thupstan dolkar Thupstan Dolkar, 1992

Thupstan Dolkar uit Nubra studeert in Dharamsala in het Yamyang Choeling klooster sinds 2008. Ze wil Geshe-ma worden.

 


tsering youdon Tsering Youdon, 1974

Tsering Youdon komt uit Nubra Sumur. Ze studeert in Dharamsala aan het Sarah Institute. Ze wil graag lerares worden.

 


9-thupstan dolma Thupstan Dolma, 1985

Thupstan Dolma studeert Boeddhistische Filosofie in het Yamyang Choeling klooster in Dharamsala.

 


lobsang lhamo Lobsang Lhamo

Lobsang Lhamo, Nubra, kan niet meer studeren vanwege haar zware epilepsie. Ze heeft veel zorg nodig, die ze in de LNA ook krijgt..

 


13-tsering kunzom Tsering Kunzom, 2002

Tsering Kunzom komt uit Zangskar. Zij werd op 8 augustus gewijd door de Rinpoche van Rizong. Ze zit in de 6e klas en doet het heel goed.

 


We hebben 169 gasten online